En Toni conta la seva experiència a Hongria amb les escoles locals.


La nostra última visita a l'escola ha estat per treballar la "Mobilitat Juvenil". Es va tractar de compartir la nostra experiència com a voluntaris sobre com moure's per Europa i participar en una ciutadania activa.

En primer lloc, comencem amb un joc que consisteix a dir un lloc on hàgim viatjat i descobert alguna cosa nova. Va ser interessant veure com molta gent no ha tingut l'oportunitat d'anar a l'estranger, tal vegada a causa de situacions familiars.

Després, el nostre equip va mostrar diferents possibilitats que tenen els estudiants per viure una experiència similar a la nostra fent un SVE. Tractem d'explicar que, per anar a l'estranger només es necessita motivació, i després es va explicar pas a pas la preparació per començar un intercanvi juvenil o un SVE.

També vam fer una presentació amb fotos de diferents països en els quals es pot aplicar a Europa i països associats, com Jordània. Sorprenentment, en la preparació d'aquesta activitat descobrim que es pot fer un SVE a Oceania i en el Mar del Carib!

Finalment, vam fer l'activitat de "biblioteca viva", que consisteix a separar el nostre grup de voluntaris en diferents llocs de l'habitació i després convidar als diferents alumnes a asseure's amb un voluntari per fer preguntes.


Acabàrem amb les visites a les escoles molt bé, vam fer nous amics i convidàrem als joves a estar més conscienciats sobre ells mateixos i descobrir totes les oportunitats que tenen per ser europeus!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CECILIA: More about my experience in Lithuania

Hi, I'm Levan. Today I start my EVS in Mallorca!

Love the EVS experience, Delia