Amanda on arrival training


Aquests dies hem anat a Budapest per fer el que es diu “arrival training”, ha sigut una experiència molt interessant. Ens hem reunit els voluntaris d’arreu d'Hongria que acabam d'embarcar-nos en aquesta aventura. He conegut gent molt interessant provinent de diferents països, com República Txeca, Itàlia, Portugal, Alemanya, Polònia, Nova Caledònia i fins i tot una noia que venia de Siberià!
     

Ha sigut molt enriquidor i molt motivant. Hem fet jocs per aprendre a treballar en equip i a relacionar-nos entre nosaltres. Em venen moltes ganes de seguir viatjant i conèixer tots els països i les noies que feien els trainings eren la canya. He après molt d’elles.

Una nit vàrem anar a una discoteca que era un vaixell amarrat al riu. Ens ho vàrem passar genial, i fins i tot hi havia un concert.





Budapest té una cultura molt rica i cada dia em sorprèn més aquest país! És molt ric en cultura, la gent té el seu encant, i els cels que pots arribar a veure són impressionants: mai havia vist postes de sol com aquí, et commouen de veritat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CECILIA: More about my experience in Lithuania

Love the EVS experience, Delia

My last days in Mallorca, Anna